От време на време съм се замислял да правя щуротии, но сърце не ми дава...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки, свързани с АР 164
Collapse
X
-
Ами както и да ги поглеждах нещата друга Алфа освен 164 не допада и пред дилемата дали да взема на iltcho дизела или тоя мечок се спрях на мечока .
Хем по-нова година , апук и от доста време си търсех автоматик - малко гори доста ама ще се свиква .
За данъка и гражданската да не казвам ,че се плаша чак какви цифри саНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениенека направим тема предатели
Накрая тук май ще си пишем аз, ти и Глигана.Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениенатам отиват работитеALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Ами кажи ми една читава по-нова Алфа и я взимам ... не бройка а модел .
Ама честноНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение164 3.0 Q4 - 1998
Мерцедеса евтин ще ми види ако се намери някоя читаваНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Такава кола заслужава добра поддръжка, която няма как да стане в България. Не може за всяко нещо да чакаш по 40 дни доставка от 'белите' държави. Цени не коментирам пък.
Comment
-
Съни, честито! Дълго и безаварийно ползване на новата придобивка.
Що се касае до предателството не можем да се сърдим, че хората искат да карат по-нови и по-читави коли. Аз лично и да си купя друга алфа или друга марка кола винаги ще си имам една 164-ка просто, защото ме кефи адски много, а и е много надеждна, винаги можеш да рачиташ на нея.Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
-
И аз не мога да си помисля да продам бабата. Вкарвам си парици в нея - днес това, утре онова. Обаче вече чувствам проблемчета с намирането на чаркулячета, ама това е живота. А може да имам много коли в бъдеще, но тази определено ще ми остане на сърце. Само дето май почнахме живи да ги оплакваме...Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
Comment